Om
NØRGAARD DESIGN

Jeg har 25 års erfaring både inde for indretnings styling, dekoration og visual merchandising og brænder for mit fag.  Derfor valgte jeg at starte mit eget firma “Nørgaard Design” 1. november 2017.

Jeg giver professionel hjælp og rådgivning til indretning både for erhvervs- og private kunder. Jeg indretter med kant og personlighed som overrasker og inspirere.

 

Kontakt mig også gerne, hvis du har brug for en idé til dekoration af et vindue eller en messestand. Jeg udvikler og udføre gerne små som store dekorations opgaver. Dette gælder også opgaver inde for visuel merchandising… Her kan jeg tilbyde mange års erfaring, som jeg har fået igennem store danske retail virksomheder. 

Når jeg får en opgave, er første skridt altid at skabe en god dialog, og afdække behov, ud fra kundens ønsker og økonomi. Alle opgaver behandles med respekt og engagement, og jeg sætter kommunikation i højsædet, for at finde den helt rette løsning til dig.

Det at være kreativ – elsker jeg, og det giver mig en masse energi – Vækker det interesse.. så søg mere information på denne hjemmeside eller  send mig en mail: ngaarddesign@gmail.com eller ring på 30 13 61 07

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.